Predstavljamo: H&M lookbok jesen/zima 2010.

fashion.hr
Predstavljamo: H&M lookbok jesen/zima 2010.


Elegantna i sofisticirana nadolazeća sezonaPostoji nekoliko high street brendova čije nove kolekcije očekujemo s velikim nestrpljenjem, a jedan od njih je svakako H&M.

Nagađanja da će švedski brend H&M otvoriti svoj dućan u Zagrebu su potvrđena, sada je još samo pitanje koje će mjesto odabrati i kada će se to dogoditi. Možda ćemo biti te sreće da prva kolekcija koju ćemo kupovati u Zagrebu bude upravo ova za jesen/zimu 2010.

H&M kolekcija za jesen/zimu 2010. je standardno elegantna, profinjena i prije svega ženstvena. Naglasak nije stavljen na jarke boje, nego su jesenske i zimske nijanse zagasite i neutralne. Cijelom kolekcijom dominiraju zemljani tonovi, posebno bež i smeđa boja, prisutan je tamno sivi tvid, a H&M je u kolekciju uvrstio i puno kožnih modela. Odijela su klasična i elegantna, kaputi su predimenzionirani i kombinirani na kratke hlačice i vrtoglave čizme, pletivo je šareno i igra bitnu ulogu u cijeloj kolekciji. Kao i svake sezone modni dodaci su zanimljivi, moderni i lako kombinirani.

U našoj galeriji pogledajte H&M kolekciju za jesen/zimu 2010.Source


Article viewed 4421 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article