Replay za jesen 2010: Važno je osjećati se opušteno!

cromoda.com
Replay za jesen 2010: Važno je osjećati se opušteno!


Kolekcija modne marke Replay za jesen 2010. dizajnirana je za život u užurbanom kozmopolitskom gradu. Zvijezda reklamne kampanje je Brazilka Ana Beatriz Barros.Replayova kolekcija za nadolazeću jesen i zimu dizajnirana je za život u užurbanom kozmopolitskom gradu. Ali nismo u klasičnom velikom gradu gdje urbani koncept života aludira na odjeću formalnu u izvjesnoj mjeri; mi smo u Seattleu, u gradu u
Replay za jesen/zimu 2010/2011.
kojem se mnoštvo različitih kulturnih utjecaja miješa, a zgrade su okružene drvećem i parkovima; ovdje su  kvaliteta  i udobnost  bitni i daleko važniji od najnovijih  modnih trendova.

Od vitalne je važnosti osjećati se opušteno, izdvojen od ostalih, izražavajući svoju osobnost.

Bilo da ste odjeveni za posao, vikend s obitelji, vikend u Aspenu ili živu novogodišnju noć u Reykjaviku, suvremeni stil s neuobičajenim koordinira pametano kombiniranje odgovarajućih klasičnih i tehničkih materijala je ono što je bitno.

Denim je i dalje u glavnoj ulozi

Možete se zadubiti u svoj ormar  i zabaviti se miješanjem i usklađivanjem važnih odjevnih komada odjeće na originalan način postižući opušten praktičan izgled s grunge pomakom kojim podsjeća mistično na devedesete.

Denim i dalje nastavlja biti centar cijele kolekcije sa snažnim uticajem, denim utječe i na kapute i jakne postavši vanjski sloj postavljene jakne uljepšan aplikacijama  ili postaje nabora ženske mini suknje/kilta.

Replayova žena i muškarac ne mogu biti odjeveni bez istaknutih oblina; u krojevima su koji ističu njihovu figuru. Topovi su krojeni usko i pripijeno, pa čak i za vikend na skijanju. Sve u bojama prirode i planina.

Ana Beatriz Barros zaštitno lice

Zaštitno lice Replayove kolekcije za jesen/zimu 2010/2011. je 28-godišnja brazilska top manekenka Ana Beatriz Barros, koja je u svojoj bogatoj karijeri reklamirala i Guess, Bebe, Victoria's Secret te kozmetiku prestižnog Chanela.

Source


Article viewed 6657 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article