Kombinezon - Modni trend za jesen

she.hr
Kombinezon - Modni trend za jesen


Kombinezoni su tako prozračni tako cool. Unazad par sezona, modni dizajneri u svojim kolekcijama ne izostavljaju ovaj modni "must have" predmetMožete ga pronaći u raznim bojama, od različitih materijala, kraćih ili dužih nogavica... Ovaj komad odjeće je vrlo udoban a u isto vrijeme i vrlo nosiv.

Ako vam se ne dopada jednobojan model kombinezona, nadopunite ga modnim detaljima. Ne možete pogriješiti bilo da stavite remen, ogrlicu, narukvicu, veliki prsten, naušnice, broš, sako, kožnu jaknu ili dignete kombinaciju upečatljivom torbom i dobrim cipelama.

U prilogu vam nudimo neke od dizajnerskih kombinezona jesenske sezone...

Opušteno

Ako radite u firmi gdje prevladava opuštena radna atmosfera, nemate kodeks oblačenja tj uniformiranost nije tražena na vašem poslu - zašto se ne biste pojavili u jednom casual šik kombinezonu? Dodatno "pojačajte" look odabirom nekog od modnih detalja i krenite u nove radne akcije.

Kombinezon - Modni trend za jesenKombinezon - Modni trend za jesen
                                                                                           
Gala

Imate službenu večeru ili domjenak i želite zablistati? Klasika je vječna, a i najbolji odabir za takve situacije. Pogledajte kako se može iskorititi kombinezon za takvu prigodu.

Kombinezon - Modni trend za jesenKombinezon - Modni trend za jesen

Gotik

Niste klasičar u duši već vas gotika i mračni look oduvijek privlače... Savršeno! Modni dizajneri oduvijek takav stil cijene i često ga upotrebljavaju u svojim kolekcijama. On  odaje tajanstvenost i mračnu stranu vašeg karaktera. Evo što predlažu neki od dizajnera.

Kombinezon - Modni trend za jesen

Source


Article viewed 6893 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article