Novo spektakularno izdanje Halle Berry

Zadovoljna
Novo spektakularno izdanje Halle Berry


Rujansko izdanje modnog časopisa' Vogue' na naslovnici je predstavilo prekrasnu Halle Berry. S novom frizurom odjevena u raskošne baršunaste haljine pokazala se u jednom od svojih najprofinjenijih izdanjaPrvi intervju nakon tri godine oskarovka Halle Berry dala je modnom časopisu 'Vogue' koji ju je izabrao za prvu Afroamerikanku za naslovnicu rujanskog izdanja časopisa.

'Tri godine nisam htjela davati nikakve izjave jer sam se već umorila od tuđih izjava o mom životu.

Svome sam agentu rekla da više neću razgovarati s medijima, već ću živjeti svoj život i biti ono što ustvari jesam' otkrila je u intervjuu.

Otkrila je i kako već deset godina predano radi s utočištem za zlostavljane žene i majke. Također se osvrnula na prekid s bivšim zaručnikom Gabrielom Aubryjem.

U editorialu glumica je nosila haljine s potpisom Escade i Marca Jacobsa

'Bilo nam je suđeno da stvorimo to prekrasno stvorenje, našu Nahlu. I mislim da smo se zato spojili. I upravo zato ćemo nas troje zauvijek biti zajedno. I iako između Gabriela i mene nije ostala ljubavna povezanost, on je bio prava osoba jer je fantastičan otac ' izjavila je.

Četrdeset i četiri godine stara ljepotica spomenula je i snimanje filma u Australiji, najavila je i svoj treći parfem kao i nastup na brodvejskom kazalištu sljedeće sezone.

>> FOTO: Halle Berry blista u vrućim hlačicama

>> Cvjetni bikini za neustrašivu Halle Berry

No, osim što su mnogima zanimljive njezine riječi, fotografije na kojima je Halle zasjala kao ljepotica iz 20-ih godina prošlog stoljeća nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U luksuznim baršunastim haljinama s potpisom Marca Jacobsa, Escade te Giorgia Armanija sofisticiranim se seksepilom uklopila u tople boje jeseni kojima je obojan editorial.

I s 44 godine Halle Berry izgelda bolje od većine mlađih kolegica

Source


Article viewed 2626 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article