IN&OUT lista (14.6.10.)

Moda.hr
IN&OUT lista (14.6.10.)


U ležernim prugicama na ljetne modne revijePri odlasku na modne revije nemojte prtjerivati u svom stylingu. Radije budite sofisticirani nego neukusni. Ovoga tjedna, ali i ljeta još su IN prugice i plivanje, a što nije IN provjerite u nastavku.

IN

1. AQUASCUTUM

Poznati britanski brand Aquascutum ima novu dizajnericu, Joannu Sykes.

Kako sama sebe opisuje kao radoholičarku i perfekcionisticu koja ne pokušava raditi nešto divlje i drugačije već samo odjeću koju ljudi žele nositi veselimo se budućim kolekcijama.

S obzirom da smo oduvjek naklonjeni brandu Aquascutum stavljamo ih na našu ovotjednu IN listu kako bi i vama skrenuli pozornost na njih.
2. PLIVANJE

Tijekom ljetnih mjeseci teško vam je ići u teretanu? Teško vam je trčati? Ili vam je uopće teško vjržbati? Imamo rješenje.

Ovog proljeća posvetite se tjelovježbi kroz osvježavajuće plivanje. Bilo da ste na moru ili na bazenu, plivanje čini čuda za vaše tijelo.

Osim toga, neće vam biti vruće i nećete biti ljepljivi od znojenja. Plivanje je idealan sport za vruće dane tako da nemate izgovora.

I ne budite ljeni otići do plaže ili najbližeg bazena!
3. PRUGICE JEAN PAUL GAULTIERA

Čini se kako zimi puno češće razmišljamo o modnim klasicima i invstiranja u iste. Chanel sako ili Burberry baloner tada će biti naš odabir.

No kad dođe ljeto kao da se lakše odlučimo za kupnju jeftinijih odjevnih predmeta (bar oni koji vole odjeću dizajnerskih brandova). To to uopće ne mora biti tako.

Kako ne biste imali pauzu do jeseni savjetujemo Jean Paul Gaultier i bilo koji odjevni predmet s mornarskim prugicama koje su konstanta u njegovom radu.

Djevojke će odlično izgledati u haljini na JPG prugice, dok će muške majice dugih rukava na prugice biti odličan izbor i pravi ljetni klasik za duge tople dane.
OUT

1. PREVIŠE SREĐENI NA MODNU REVIJU

Prije samih početaka modnih revija izuzetno je zanimljivo promatratI ljude koji dođu pogledati iste. Nađe se svega i svačega, a meni omiljena kategorija su oni koji se spremaju pet sati za 'večernji izlazak'.

Dolazak na modnu reviju u odjevnom smislu zaista ne bi trebao zahtjevati nikakve posebne pripreme. Možete odjenuti komad odjeće dizajnera na čiju reviju dolazite.

Na cijeni je ležeran stav bez pretjerivanja prilikom slaganja kombinacija. Na prošlotjednom fashion weeku mladići u rozim i svijetlo plavim košuljama s OBAVEZNO bijelim ovratnicima i orukvicama i skvarcane djevojke bili su konstantna.

Najsmješnije je vidjeti pak mlade novinarke privatnih TV kuća kako prešetavaju svoje lažne Chanel torbice u vrtoglavo visokim štiklama . Ništa od toga dakako nije zabranjeno ali izgleda smiješno.
2. FAKE CRVENI POTPLATI

Christian Louboutin sa svojim crvenim potplatima, unatoč silnoj popularnosti pomalo počinje dovoditi do zasićenja.

No kako znamo da ima još puno vas koje bi napravile štošta za samo jedan par njegovih cipela savjetujemo vam ili da nabavite original ili odustanite od crvenog sna s obzirom da se u zadnje vrijeme pojavilo toliko obuće s crvenim potplatom.

Najbezveznija stvar koja se može vidjeti jest kad modeli na modnoj pisti nose iste cipele. Znamo da niste nabavili 10 pari originalnih Louboutin štikli, pa čemu onda uopće ta crvena boja ?
3. SLADUNJAVO DONJE RUBLJE

Sladunjavo donje rublje uvijek će biti sladunjavo, no kad pređete 25 godina bar se katkad odreknite mašnica, cvjetića, srčeka i ostalih ne toliko privlačnih uzoraka.

Posvetite se biranju kvalitetnog i sofisticiranog donjeg rublja ovoga puta u crnoj, boji pudera ili nijansi pijeska. Svi t tonovi lako će se stapati s odjevnim predmetima.

Vaš stil (bar kad govorimo o donjem rublju!) nitko neće moći okarakterizirati kao nezreo.

Source


Article viewed 2509 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article