Boja ljeta? Tirkizna!

Moda.hr
Boja ljeta? Tirkizna!


Osjetite more i u centru grada!Već smo u trećem mjesecu za vrijeme CAP-a osjetili dašak ljeta - tirkiz je tada utabao svoj put do boje ljeta! Zigman, ELFS i Luka Grubišić, miljenici domaćih fashionistica, pokazali su nam kombinezone, suknje i haljine u ovoj super trendi boji!

Nisu samo domaći dizajneri prepoznali čari ove boje - Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Marni, BCBG Max Azria, Prada, Temperley London i Calvin Klein jedni su od mnogih dizajnera koji su tirkiz stavili na svoje modne "komade"!


S druge strane, tirkiz je počeo "živjeti" i na ulici! Osim odjeće, tirkiz se sada nalazi i na cipelama, tenisicama, sunčanim naočalama, kupaćim kostimima, torbama i nakitu! Čak bi se usudili reći da tu i dominira!


Ne smijemo zaboraviti ni make up koji je također u boji mora! Odvažne cure će kapke ukrasiti nijansama tirkiznog sjenila i velikom količinom maskare i tuša, a one manje odvažne mogu nalakirati nokte!


Nakon modnih pista...

Trikiz se odlično kombinira uz bijelu, crnu, sivu i smeđu boju, a ako ste hrabri i odvažno nosite jake boje, preporučujemo kombinaciju jarko ružičaste i tirkizne! Prije no počnemo nabrajati kombinacije u kojima tirkiz izgleda apsolutno savršeno, navesti ćemo kombinaciju koju ne preporučujemo!

Kombiniranje velikih komada tirkiznog, ne daj bože plastičnog, nakita uz tirkiznu kombinaciju od glave do pete je napadno i pretjerano. Radije razbijte kombinaciju s barem jednom bojom ili kobinirajte npr. tirkiznu haljinu uz zlatan (ako želite urbani stil) ili srebrni (ako želite više damski stil) nakit.


Na plažu obucite tirkizni badić ili na bijeli badić obucite komade tirkiznog nakita, obje kombinacije će odlično izgledati na preplanuloj koži!


... tirkizna je zaživjela i na 'red carpetu'!

Ako niste pobornik sada vrlo popularnog mornarskog stila, napravite svoju ljetnu kombinaciju! Bijele kratke hlačice, tirkizna tunika i tirkizne štikle u kombinaciji sa slamnatim šeširom i cekerom te glomaznim smeđim sunčanim naočalama također vrište ljeto, a opet, ističu se iz gomile!

Već smo jednom rekli kako žive boje oživljavaju malu crnu haljinu, pa zamislite super večernju kombinaciju tirkiznih štikli, torbice i nakita uz kombinaciju s malom crnom haljinom. Odlično, zar ne?


Sada kad smo vam potaknuli moždane vijuge, ostavljamo vas uz galeriju i planiranje svojih tirkiznih kombinacija za ljeto! A onda kada tijekom sparnih, ljetnih dana odjenete svoju trendi tirkiznu kombinaciju, sjetite nas se i pogledajte što smo vam sljedeće pripremili na www.moda.hr!U galeriji pogledajte što sve možete naći u najtrendi boji ljeta - tirkiznoj!Source


Article viewed 11648 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article