Modni trend za 2010: Bež i boja pijeska

Zena.hr
Modni trend za 2010: Bež i boja pijeska


Boje su vitalni dio mode, a ove 2010. godine beži i boja pijeska savšeno odgovaraju novim modnim trendovimaZa ljeto 2010. bež i boja pijeska dobrodošle su kao svojevrstan balans među raznovrsnom paletom nijansi koje su popularne, a one pak variraju od od jarkih, šarenih boja do crne i bijele. Jedna od najboljih stvari kod bež outfita je njihova kompatibilnost sa svim tenovima, znači jednako dobro odgovaraju blijedim kao i tamnoputim ženama.

Novi modni trendovi koje dizajneri predlažu za ovo ljeto su zbilja fantastični jer donose različitost, naglašavaju stil, prirodnu ljepotu i ženstvenost. Boja pijeska i bež nijanse   naglašavaju nevinost koja ide pod ruku s ženstvenošću, a modni dizajneri kreirali su zanimljive kolekcije koje naglašavaju upravo ovu 'crtu'. Ove se sezone stil i ženstvenost
izjednačavaju s elegancijom. I iako je ovo jednako za gotovo sve dizajnere, oni inspiraciju ipak pronalaze na različitim mjestima zbog čega kolekcije izgledaju potpuno različito.
Nabori, šljokice i drapirani detalji dominirali su na modnim pistama za ovu sezonu kako bi 'podigli' jednostavne kombinacije. Zbilja je zanimljivo koliko ti detalji dobro izgledaju u kombinaciji s naizgled jednostavnim nijansama.

Zbog toga što svaki dizajner ima različite ideje bež nijanse su u svakoj kolekciji različito predstavljene i zastupljene. Neki su se držali jednostavnosti i boje su samo naglasili dizajnom, dok su se drugi dizajneri odlučili za kombinacije boje, boje koje komlimentiraju bež nijansama. Neke od najboljih kolekcija predstavljenih za ljeto 2010. u kojima boja pijeska i bež nijanse igraju važnu ulogu su  Gianfranco Ferre, Marni, Burberry Prorsum, Hermes, Christian Dior, Chanel, Lanvin, Fendi, D&G i drugi.

Iako možda imate vlastiti stil, uvijek ga je dobro upotpuniti trendi detaljima sezone. Ovog ljeta odaberite boju pijeska ili bež kako biste kompletirali svoju garderobu i na svoj se način uklopili u ovosezonske modne trendove.


Source


Article viewed 7389 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article