Modnom scenom zavladao čisti užas?

Net.hr
Modnom scenom zavladao čisti užas?


Trend rastafarijanstva nekoliko je puta dolazio u prvi plan zahvaljujući snažnom zagovaranju te kulture prvenstveno od strane Boba Marleyja, Gwen Stefani i Petera Tosha. Dobra je vijest da je taj trend ovoga proljeća ponovno prisutan, pa se nose cipele, majice i kupaći kostimi u bojama etiopske i jamajčanske zastave.Na modnoj ga je pisi ovoga puta prva predstavila modna kuća Blumarine, a ideje glavne dizajnerice Anne Molinari ubrzo su preuzeli i drugi dizajneri. No, jedan od udarnih trendova ove sezone zaista se našao na udaru, i to onih koji tvrde da je rasta trend nepotreban i više modni užas nego nešto što bi svi voljeli furati.

  • Roxy rasta bikini

Jedna od njegovih protivnica, zanimljivo, jest i Cedella Marley, kćerka Bob Marleyja, koja nimalo nije sretna s trenutnim rasta trendom. "Vrijednost Malcoma X postala je trivijalna kada je on postao modna ikona, a isto vrijedi i za raspelo", tvrdi Cedella Marley.


Još je zanimljivije to što je Cedella vlasnica linije Catch a Fire koja je zaslužna za širenje rasta trenda i koja sliku svog pokojnog oca stavlja na gotovo svaki svoj dizajn.

  • I štikle mogu biti u rasta bojama

Bilo kako bilo, rasta trend u svom je punom mahu, pa se pobrinite da nabavite majicu, suknju, kapu, bokserice, sat, cipele ili kupaći kostim u zelenoj, žutoj i crvenoj boji.

Source


Article viewed 4254 times