"Sako je savršen za sve prigode!"

Moda.hr
"Sako je savršen za sve prigode!"


Olivia Palermo obožava blazere
"Sako je savršen za sve prigode!"

Poznata trendseterica Olivia Palermo smatra da su blazeri savršeni za svaku prigodu i da njima možete podići svaku kombinaciju. "Male strukirane jakne su savršen odabir da bi upotpunili svoj izgled!"   

Olivia je veliki zaljubljenik u modu i voli eksperimentirati odjećom te svojim kombinacijama dati unikatan stil, a u tome joj uvelike pomažu sakoi. "Volim uzimati odjeću koja je na prvi pogled nespojiva, iskombinirati ih i tako im dati dašak svog osobnog stila! A dobar sako je savršen komad koji može upotpuniti i podići bilo koju kombinaciju pa su oni osnov mog ormara." rekla je Olivia Palermo.

Dvadesetčetverogodišnja it djevojka trenutno snima popularnu MTV seriju The City, a nakon toga ima planove vezane uz modni svijet. Želi se više posvetiti radu u modnoj industriji, a razmišlja i o vlastitoj modnoj marki.  

Za britanski Vogue je rekla: "Imam još godinu dana rada na The City seriji. Nakon toga bi voljela da moj idući projekt bude više modno orijentiran. Sviđaju mi se dokumentarci. Imam ideje, vidjet ćete!  Želim i dizajnirati, nekad u budućnosti, ali za to treba vremena jer trebam pronaći ljude s kojima želim raditi."


Source


Article viewed 2520 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article