Vruće pantalonice za tople dane

rts.rs
Vruće pantalonice za tople dane


Ukoliko imate lepe noge, dolazi vreme da ih pokažete. Ako, pak, niste zadovoljni izgledom svojih'hodaljki' , krajnje je vreme da ih dovedete u red, jer su kratke pantalone pravi hit ovoga proleća i leta.

Naravno, ako ste u godinama kada se šortsevi još smatraju pristojnom odećom...

Mladi ste, imate želju da pokažete noge, a imate šta i da pokažete - kratke pantalone su prava stvar za vas u nadolazećim sunčanim danima.

Tokom proleća i leta nastavlja se, kako su ga modni eksperti šaljivo nazvali „nogati trend" - kako god da se obučete, važno je da noge budu u centru pažnje.

Protekle jeseni i zime nosile su se helanke i visoke čizme, a sa dolaskom toplog vremena noge treba da otkrijete i to potpuno.

Kratke pantalone, odnosno šortsevi, predviđeni su za sve prilike - za slobodno vreme, večernje izlaske, pa čak i za posao.

Osim uobičajene sportske varijante, šortsa u kombinaciji sa pamučnom majicom i patikama, modni dizajneri predlažu i one ultra elegantne, pantalonice uparene sa blejzerom.

Da bi se celu kombinaciju dodatno učinili formalnom (ukoliko je to uopšte moguće), pojedini kreatori predlažu pantalonice načinjene od svile, koje se nose uz „salonke".

Šta više, opšta je preporuka da kratke pantalonice nosite uz cipele sa visokom potpeticom, koje će vaše noge učiniti dužim i vitkijim.

Vruće pantalonice za tople dane

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim stanjem svojih nogu, prionite na posao - teretana, vožnja bicikla ili rolera, trčanje, pilates ili joga - sve navedeno garantovano pomaže.

Na samom kraju se vraćamo na napomenu s početka teksta - šortsevi su namenjeni prvenstveno mladim ženama. I onima koje su u tako dobroj formi, da nikoga ne zanima njihova krštenica.


Source


Article viewed 6267 times