Narandžasta - hit boja ovog proleća

Zena.hr
Narandžasta - hit boja ovog proleća


Narandžasta je jarka, zabavna i uočljiva boja, pa nije ni čudno što su se modni dizajneri i za ovo proleće i leto odlučili okrenuti upravo ovoj toploj boji.Narandžasto je svugde - na šminki, odeći, obući, torbicama i ostalim modnim dodacima. Kako je ovo jedna od najveselijih boja ove sezone, ona ima nevjerojatnu posobnost da podigne raspoloženje i razvedri tmurna proljetna jutra.

Narančasta je lijepa, no može je biti teško "nositi". Na što tu mislimo? Ova boja može komplimentirati vašem izgledu i podići ga, no morate biti oprezni jer kriva nijansa (koja nije u skladu s izgledom vaše kože) može pokvariti vaš cijeli look. Zato ako imate blijedu put, nemojte nositi jarko narančasto blizu lica jer ćete izgledati još blijeđe. Radije birajte svijetlije, krem narančaste nijanse. Ako baš želite jaku narančastu, radije se odlučite za narančastu suknju, remen, cipele ili torbicu.


Narandžasta - hit boja ovog proleća         Narandžasta - hit boja ovog proleća           Egzotične koraljne i "tanđerina" nijanse osobito su popularne na modnim pistama. Njih možete i vi nositi, a ako nemate odvažnosti odlučiti se za cijelu narančastu kombinaciju, odaberite nešto što će samo dati naglasak vašem neutralnom outfitu i čime ćete se izdvojiti iz okoline. Žene sa smeđom kosom i maslinastom puti veoma su sretne jer njima svaka nijansa narančaste boje odlično stoji.

Narandžasta -
 hit boja ovog proleća          Narandžasta - hit boja ovog proleća

Narandžasta - hit boja ovog prolećaAko mislite vam narančasto baš i ne stoji, nanesite neutralni make up i učinite što smo rekli - dodajte narančastu pomoću modnih dodataka šik remenom ili cipelama, torbicom ili nakitom. Bilo koje od ovog, ako je u jarko narančastoj nijansi, savršeno je za "podizanje" odjevne kombinacije i stvaranje funky urbanog stila.

Narandžasta - hit boja ovog proleća          Narandžasta - hit boja ovog proleća
Narandžasta - hit boja ovog proleća

Narandžasta - hit boja ovog proleća       Narandžasta - hit boja ovog proleća


Kad birate nijansu narančaste... najvažnije je pogoditi onu koja vam najviše odgovara i koja naglašava vašu prirodnu ljepotu. Ako niste navikli nositi jarke  boje, sada je pravo vrijeme da isprobate! Imajte samopouzdanja, obucite se u narančasto i zablistajte ovog proljeća i ljeta!  

Narandžasta - hit boja ovog prolećaNarandžasta - hit boja ovog proleća

Narandžasta - hit boja ovog prolećaNarandžasta - hit boja ovog prolećaSourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article