Donosimo Vam nove fotke iz filma Sex and The City 2.

Fashion.hr
Donosimo Vam nove fotke iz filma Sex and The City 2.


Što nose naše najdraže trendseterice? 

Dok iščekujemo premijeru novih pustolovina naše najdraže četvorke s Manhattana, u javnost se polako puštaju fotografije s seta. Film koji je u prvom pokušaju po mnogima podbacio u scenariju, u drugom dijelu obećava britkije dijaloge bez sve-američke zašećerene cenzure koja je istinskim fanovima serije upropastila doživljaj.

Ono u čemu film nije podbacio jeste: moda. Vjerojatno najpoznatija stilistica na svijetu Patricia Field i ovaj se put dobrano namučila kako bi odabrala bezbroj kombinacija za sve četiri glavne glumice, s tim da svjedočimo i nekim ponavljanjima stylinga. U jednoj sceni vidimo Carrie (Sarah Jessica Parker) u DIOR haljini s printom novina a koju je nosila u 3. sezoni serije.

Veliki dio Carrie-ine garderobe čini opus kuće Halston što nas i ne čudi s obzirom da je nedavno postala kreativna savjetnica upravo te kuće, a bolji pr od ovoga se ne može ni zamisliti.

Samantha je i dalje vjerna seksi kreacijama te su se u igri našle i kreacije kuće Herve Leger a jedna fotografija u vjenčanici nam sugerira da će se dogoditi nemoguće: zakleta protivnica monogamije će stati pred oltar.

Charlotte je i dalje neodoljiva slatkica te se njezin styling mahom sastoji od haljina u stilu 50-ih godina i trakica za kosu. Što se Mirande tiče, primjetili smo pomalo čudnu bob frizuru na glavi a styling je ostao isti poslovni kostimići spareni s Louboutinkama i dizajnerskim torbama.

U galeriji pogledajte neke od stylinga sa seta filma Sex and The City 2.


Source


Article viewed 3883 times