"Haos" na otvaranju Jacobs Fashion Selectiona

Mondo
"Haos" na otvaranju Jacobs Fashion Selectiona


Kada krenete na reviju Suzane Perić znate šta vas čeka: zgodne žene i haljine za njih. Tako je i bilo u nedelju uveče, na otvaranju 16. Jacobs Fashion Selectiona. "SP“, "Beneton“, "Sisli“ i na kraju Milena Radović.Kolekcija Suzane Perić za proleće/leto 2010. se sastoji od tri linije koje su, kako kaže ova modna dizajnerka, namenjene "ženi koja veruje da je sve moguće“.

"Lipstick Jungle“ je linija puna boja koja oslikava "urbani haos i moć mimikrije". Reč je o kombinaciji "vedrine i glamura, vina i šljokica...“

Naziv druge linije je "Urban Jungle Lipstick“, a sastoji se pretežno od lanenih i svilenih modela: klasični beli kostimi, lepršave haljine, tunike od svile... mogu da se nose u svim prilikama.

Pogledajte foto galeriju

"Neo hippy“ linija je za one slobodnog duha. Haljine od prljavoroze svile, plisirane suknje, prepletani materijali i velika mašna na glavi ili boku, kao nezaobilazni detalj ove sezone.

Specijalna gošća Suzane Perić bila je pevačica Neda Ukraden koja je pevala u "SP" kreaciji: izuzetno kratkoj haljini, mrežastim čarapama, na visokim štiklama...

"Beneton“ (Benetton) i "Sisli“ (Sisley) su prve večeri 16. Jacobs Fashion Selectiona, prikazali modele veselih boja ali ne upadljivih, nonšalantnog kroja ali sa merom, udobne ali pristojne.

Od klasičnih letnjih haljina na bretele, sukanja do kolena, ili džins minića, do kombinezona i harem pantalona za žene, dok u muškoj kolekciji preovlađuju lanene pantalone, karirane bermude, lagani sakoi.

Šal je i dalje neizostavan detalj, kako u muškoj, tako i u ženskoj kolekciji. Izgužvan, laneni, sa dva lica... šal ili maramu oko vrata, jednostavno morate imati.

I klompe će, sudeći po viđenom, obeležiti ovo leto. Ali ne one klasične, koje nose medicinski radnici ili deca, klompe ove sezone moraju imati visoku, visoku štiklu.

Na kraju prve večeri videli smo i kolekciju Milene Radović - "Beyond the mirror“. Ponuđene forme variraju kako u volumenu, tako i u dužini i bojama: od crne, plave, ciklama, do ljubičaste i tirkiz.

Milena Radović ženama predlaže da se obuku i ponašaju u skladu sa svojim odrazom u ogledalu, ali i ličnom percepcijom istog.


Source


Article viewed 5961 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article