Boki 13 na modnoj pisti

Mondo
Boki 13 na modnoj pisti


Gaastra, Marina Milovanović, Nenad Sekirarski I Maja Marukić prikazali su svoje najnovije kolekcije u ponedeljak uveče u okviru 16. Jacobs Fashion Selectiona. Pistom prošetao i Boki 13.Holandski brend Gaastra je sinonim za nautiku, a modeli su namenjeni i ženama i muškarcima koji se bave ovim sportom, ali i svima drugima koji vole prepoznatljiv stil ovog brenda.

Osim profesionalne navigacione opreme i pribora, Gaastra nudi i klasičnu sportsku odeću i obuću, uz širok program modnih dodataka.

Marina Milanović

Marina Milanović je akcenat u svojoj najnovijoj kolekciji stavila na jakne i mantile, a boje koje dominiraju su crna, siva, bela I pink.

“Želim da se svaka žena u mojim komadima oseća rehabilitovano na neki glamurozan način”, kaže Marina Milanović.

Inače, kolekciju karakterišu specijalni šapnski materijali koji zimi greju, a leti hlade.

Nenad Sekirarski

Nenad Sekirarski je za kolekciju proleće/leto 2010. koristio najfinije tkanine: od teških brokata, preko satena, do lepršavog muslina, čipke ali i metal koji je karakterističan za njegov kreativni izraz.

Silueta je jednostavna, ženstvena, elegantna ali i provokativna. Ramena i struk su naglašeni, a tamne boje su kombinovane sa ljubičastom, plavom, zelenom, bež i sivom.

Maja Marukić

Maja Marukić i modna kuća Fashion House Maya d.o.o. predstavili su druge večeri 16. Jacobs Fashion Selectiona, u hotelu Hyatt u Beogradu, unikatne večernje haljine i venčanice.

Među manekenkama na modnoj pisti se pojavio i učesnik TV šoua VIP Veliki Brat - Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13. U crnoj čipkanoj haljini, mrežastim čarapama, visokim potpeticama... Boki je bio na visini zadatka

Svi modeli izrađeni su od najfinijih materijala koje krasi ručni rad. Kolekcija nosi naziv "Twisted Angels", a inspirisana je lepotom žene.

Kolekcija je izrađena od svile, muslina, tafta, francuske čipke, a tu su i Svarovski kristali, perle, vez, perje…

Celokupan prihod od revije namenjen je Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu u Sremskoj Mitrovici.


Source


Article viewed 5488 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article