Mali savjeti za najbolji subotnji 'look'

dalje.com
Mali savjeti za najbolji subotnji 'look'


Sve djevojke padnu u depresiju kada prije izlaska shvate kako nemaju što odjenuti. Donosimo nekoliko trikova kako zabljesnuti u subotu.Već i ptice na grani znaju da je subota najbolji dan za izlazak, no toga se dana svaka djevojka suočava s najgorom noćnom morom kad otvori ormar i shvati kako nema ništa za odjenuti. Koliko god se vremena troši za shopping, svejedno se sve šminkerice suočavaju s tim već klasičnim problemom.

No nije sve tako crno. Donosimo vam nekoliko malih savjeta kako s onim što imate u ormaru zabljesnuti na plesnom podiju.

Traperice s dodacima

Za izlazak se najbolje poslužiti malenom pismo torbicom u koju stane nešto kozmetike, mobitel i novac
Photo Ivana Magdić  
Svaka djevojka kod kuće sigurno ima jedan par običnih traperica. Koliko god one obične bile, idealan su izbor za izlazak. Dodajte još onaj crni topić koji ste kupili još prošloga ljeta i sve skupa zaokružite vrtoglavim petama. S obzirom da su hladni dani, odjenite još svileni prsluk te kožnu jaknu i spremni ste za izlazak.

Za one kojima traperice nisu baš najidealniji izbor, donosimo zamjensku varijantu. Svaka djevojka u svome ormaru sigurno ima neku dosadnu haljinu koju je kupila za posao.  Na nju nadodajte remen sa zakovicama koji je ove godine "must have"  te je kombinirajte s crnim sjajnim tajcama koje možete kupiti u većini dućana. Na to obujte crne stiletosice i istoga trena postati ćete modna ikona.

Postanite subotnja zavodnica

Naravno, nikako nemojte zaboraviti modne dodatke. Ako ne nosite ogrlicu, neka naušnice budu što veće i što sjajnije. Tako ćete svom izgledu dodati još više glamura i privući pažnju.

Velike torbe nisu primjerene za izlazak, pa je najbolji izbor crna pismo torbica u koju ipak stane vaša kozmetika i mobitel. Također bismo preporučili kožne narukvice sa zakovicama koje su u posljednje vrijeme preplavile modne piste.

Ono što je važno napomenuti je to da, što se tiče večernjeg make up-a, uvijek važi pravilo više je bolje. Oči naglasite gustim sjenilom te na usta stavite žarki crveni ruž.  Ipak je važno biti primjećen, s obzirom na sve one slatke dečke na plesnom podiju u vašem omiljenom klubu.

Ako vam se prije izlaska ne da previše gubiti vremena s kosom, savjetujemo vam da ju samo izravnate peglom za kosu, stavite malo tekućeg silikona i zavežite ju u visoki rep. Tako čete se pretvoriti u opasnog predatora od kojeg niti jedan zgodni dečko neće moći pobjeći. Sjetite se samo Madonnine frizure u spotu za pjesmu "Human nature".


Source