Fama o kreativnom biciklisti

gloria.rs
Fama o kreativnom biciklisti


TV voditelj, maneken i modni dizajner, dok svojim dvotočkašem svakog dana prelazi deonicu od Dorćola do Ade Ciganlije, mašta da njegove modele, osim Zdravka Čolića, nosi i Robert Dauni DžuniorPoznato lice Televizije Pink i maneken, a odnedavno i kreator, Boško Jakovljević ima pune ruke posla, pošto radi na kolekcijama brendova “PWL” i “Martini Vesto”. Ponosan je na činjenicu da je slavni Čola na jednom nastupu nosio njegovo odelo, a sanja o tome da obuče i holivudsku zvezdu Roberta Daunija Džuniora. Iako u svom poslu uživa maksimalno, dan mu nije ispunjen ako ne provoza svoju redovnu biciklističku turu od Dorćola do Ade, a raduje ga i mamina kuhinja kao i dnevna doza trač partije sa najboljim drugarima.


Da li ste ikada razmišljali da udružite snage sa nekim od domaćih kreatora i napravite zajedničku kolekciju?

- Svojevremeno sam radio kolekciju pod sopstvenim imenom “Just B”, koja je imala priličan uspeh, ali takvo bavljenje modom zahteva veliku organizaciju i prioritet u odnosu na ostale poslove kojima se bavim. S obzirom na to da sam još prvenstveno zaposlen na Televiziji Pink kao voditelj i urednik, ovaj nivo angažovanosti u saradnji sa domaćim brendovima više mi odgovara.
Tvrdite da niste rob markirane garderobe. Koja je najjeftinija stvar u vašem ormanu koju često nosite?

 - Ne tvrdim da ne volim markiranu garderobu, ukoliko sebi mogu da je priuštim po prihvatljivim cenama, ali nosim sve ono što mi se dopada bez obzira na brend.
Pohvala za vaš rad koju nikada nećete zaboraviti?

 - Bilo je raznih ali možda mi je najzanimljivija ona kada su u Rimu na ulici zaustavili Nenada Radujevića koji je nosio stvari iz moje kolekcije “Just B” i slikali ga za modnu enciklopediju o najzanimljivijim street stilovima. Pored toga, uvek osluškujem kako manekeni koji rade moje revije reaguju na to što treba da nose.
Željko Joksimović nosio je na Evrosongu odela koja ste vi dizajnirali. Za koju biste domaću javnu ličnost voleli da kreirate?

 - Uglavnom razmišljam da se odeća koju kreiram dopadne pre svega meni, zato mi je uvek teško da radim po zadatku. Čak to i izbegavam. Srećom, ima dosta poznatih ličnosti koje vole da nose moje kreacije.
Koju biste holivudsku zvezdu rado obukli?

 - Roberta Daunija Džuniora. Verovatno zbog moje fascinacije fenomenalnim kostimima u filmu “Šerlok Holms”  čiji je glavni lik on sjajno izneo, i to ne samo glumački.
Malo je poznato da ste kreirali odela za koncert Zdravka Čolića na Marakani 2001. godine. Da li biste opet želeli da sarađujete sa našom muzičkom zvezdom?

 - Tačnije je da je Zdravko Čolić jednom nosio jedno


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article