Šta TETOVAŽE govore o nama?

lepotaizdravlje.rs
Šta TETOVAŽE govore o nama?


Stručnjak za čitanje jezika tela Džudi Džejms, koja je o tome napisala nekoliko knjiga, u najnovijoj "The You Code" otkriva kako pomoću tetovaža možemo da odgonetnemo kakav je naš partner.

Tetovaže na muškarcima
- Ako na koži ima istetovirano ime bivše ljubavi, znaćete da je reč o muškarcu zaljubljive prirode, ali koji nije sposoban da uči iz sopstvenih grešaka. Optimističan je i veruje da je svaka žena sa kojom je - ona prava. I, tako do poznanstva sa sledećom...

 

- Muškarac koji je na telu istetovirao nekakav mistični simbol, zapravo čezne za pažnjom, sebe ne smatra površnim i omiljena fraza mu je: "Ja sam neshvaćen." Misteriozni simboli upućuju na zaključak da on želi da bude ozbiljno shvaćen.

 

- Oni muškarci koji imaju tradicionalne i male tetovaže sposobni su da iznenade u krevetu. Kod njih važi deviza "što u izlogu, to i u radnji". Ovakve osobe su, navodno, odane.

 

- Neka blesava tetovaža ne treba da vas zabrine. Ona može biti znak da dotični muškarac prilično odgovorno shvata život, ali i da će biti sposoban da partnerku iznenadi neobičnim smislom za humor.

 

- Ukoliko na njemu uočite ime deteta, znajte da je reč o veoma osetljivom muškarcu, koji voli da se emotivno veže i koji vezu shvata ozbiljno.

 

- Neretko se muškarci poistovećuju sa nekim superherojem, pa otuda se ukrašavaju slikama poznatih ličnosti, bilo stvarnih ili crtanih. To nam govori da je reč o osobi koja će u vezi biti dečak, ali sa velikim egom.

 

 

- Šaljiva tetovaža može se uporediti sa nošenjem smešne kravate. Muškarac koji na koži ima ovakav tatu, jasno želi da pokaže svoj smisao za humor (premda mu on ne ide baš najbolje). Takav muškarac često je odličan za život udvoje.

 

- Ako na sebi ima crtež neke životinje, želi da kaže da je jak i moćan. Namera mu je da u seksu bude divlji, a to će i pokazati kada mu se ukaže prilika.

 

- Istetoviran klupski trofej na koži vašeg partnera znači da je odan, ali i pomalo staromodan. Biće uz vas kada vam bude najpotrebniji, a to je često i znak da ima visoku poziciju na društvenoj lestvici.

 

Ženske poruke
Poruke i slike koje žene iscrtavaju na telu, veoma se razlikuju od onih kojima se ukrašavaju njihovi partneri.

 

-

Ima onih kojima je celo telo istetovirano, a da crteži nemaju nikakvog značenja, niti su poređani nekim redom. One su spontane i menjaju mišljenje u zavisnosti od situacije. Međutim, njihov veliki plus je što su u krevetu veoma kreativne.

 

- Crtež malog srca ili cveta uobičajen je kod žena koje sebe žele da prikažu kao buntovnicu, i to veliku. Ipak, želje su jedno, a realnost drugo. Takve osobe često su, zapravo, perfekcionistinje, željne pažnje koju očajnički traže.

 

- Ako na telu imaju istetoviranu poruku ili životni moto, to znači da tragaju za smislom svog života, ali i da su nesigurne u ono što žele u emotivnoj vezi. Možda nisu savršene partnerke, ali tragaju za savršenom ljubavlju.

 

- Ime bivšeg dečka ukazuje na smrtnu zaljubljenost, ali samo do trenutka kada u njen život uđe novi muškarac. Za kajanje je obično kasno...

 

- Tatu na intimnom delu tela, što je, takođe, često slučaj, veoma privlači muškarce. Žena ili devojka sa crtežom na grudima, stražnjici i slično poseduje izraženo samopouzdanje.


Source