בית המשפט העליון חייב את רמי שביט לרכוש 50% מרשת ג'אמפ ודחה את הערעור שהגיש על פסיקת המחוזי והחלטת הבורר. בכל הסתיים עוד שלב בסאגת הסכסוך המשפטי בין המשביר לצרכן, בראשות רמי שביט, למנחם קופיץ, מייסד רשת האופנה ג'אמפ, שהיתה עד לאחרונה בבעלות משותפת של שני הצדדים.

אחרי שערער לבית המשפט המחוזי על פסק בורר, שקבע כי שביט מחויב לרכוש מקופיץ את 50% שהיו בבעלותו בג'אמפ, וזה נדחה, פנה שביט לבית המשפט העליון בבקשה לערער על שתי הערכאות הקודמות. שופט העליון, יורם דנציגר, דחה את בקשת רשות הערעור על פסק דין המחוזי ועל פסק הבורר.

לפני כשנה הודיע שביט מנכ"ל המשביר לצרכן, כי הוא מעוניין לרכוש את חלקו של קופיץ בג'אמפ תמורת 7.5 מיליון שקל, אך חזר בו לאחר מכן. המשביר לצרכן טענה בזמנו כי לא תבצע את הרכישה כיוון שהבטוחות שדרש הבנק לא היו לרוחה. בתגובה, פנה קופיץ לבורר. בהליך בוררות נקבע כי ההסכם תקף, וכי שביט מחויב לרכוש את 50% הנותרים בג'אמפ. בתגובה, פנה שביט לבית המשפט המחוזי בתל אביב לביטול פסק הבורר, אך כאמור בקשתו נדחתה. כעת, דחה בית המשפט העליון את בקשת רשות הערעור של המשביר לצרכן.

רשת האופנה ג'אמפ שהיתה בבעלות משותפת של קבוצת המשביר לצרכן וקופיץ, נקלעה לחובות שנאמדו ב-63 מיליון שקל. החברה היתה תחת הקפאת הליכים, ונרכשה לבסוף על ידי חברת ריטייל ישראל המפעילה את רשת הביגוד ML תמורת 18 מיליון שקל. לפני כשנתיים רכש שביט 50% מהרשת תמורת 22 מיליון שקל. ג'אמפ הפעילה 56 סניפים בישראל ובנוסף, החזיקה בכ-66.6% ממניותיה של חברת אירית ליין שפורקה לאחר שצברה חובות בסך 29 מיליון שקל.

לפני למעלה מחודש הודיעה המשביר לצרכן לבורסה על כך שהגישה לבורר עו"ד רובי בכר, תביעה אישית בסך 35 מיליון שקל נגד קופיץ ונובל אחזקות, בגין נזקים שגרמו לה לטענתה בפעולות תרמית והטעייה במהלך תקופת ההתקשרות בין הצדדים. המשביר לצרכן טענה בתביעתה כי לא היתה מתקשרת עם קופיץ בהסכמים לרכישת ג'אמפ לולא ההטעיה, וכי נודע לה על המעשים רק לאחר כניסת ג'אמפ להקפאת הליכים. מהמשביר לצרכן דווח לבורסה על האירוע ונמסר "כי אין באמור כדי לפגוע בהליך הבוררות המתנהל עתה בין הצדדים, ודן בתביעת המשביר נגד מנחם קופיץ בסך של כ-35 מיליון שקל".