Mašta, čarolija i moda - Sonia Rykiel za H & M

Zena.hr
Mašta, čarolija i moda - Sonia Rykiel za H & M


Nezaboravan party u Parizu povodom nove H & M-ove suradnjeKate Bosworth, Eva Herzigova i Nadja Auermann zabavljale su se zajedno sa modnim znalcima početkom tjedna u Parizu, povodom proslave suradnje Sonie Rykiel s H & M-om. Grand Palais, jedna od najpoznatijih pariških građevina, pretvorena je u zemlju mašte za oko 2.000 gostiju. Među njima su bile zvijezde poput Jean Paul Gaultiera, Ellen von Unwerth i Emanuelle Béart, koje su hodale kroz začaranu šumu prije dolaska u Saint Germain, duhovni dom Sonie Rykiel.

Za ovu priliku posebno je izrađen Eiffelov toranj, ispod kojeg su smješteni uzvanici, koji su ovdje prvi mogli vidjeti kakva će biti kolekcija donjeg rublja koju je napravila Sonia Rykiel za H & M , a koja se počela prodavati 5. prosinca u oko 1.500 H & M trgovinama širom svijeta, kao i pletenu kolekciju za žene i djevojke, koji dolazi 20. veljače 2010. u oko 200 dućana .

"Sve se vrtilo oko sjaja Pariza i Sonie Rykiel. Željeli smo dati našim gostima iskustvo u obliku priče, koja će ih odnijeti u svijet mašte gdje mogu sami otkriti kolekciju Sonie Rykiel za H & M", kaže Nathalie Rykiel, umjetnička ravnateljica i direktorica Sonia Rykiel.

H & M party za Soniu Rykiel, održan prve večeri prosinca, označio je početak svečane sezone. Odražavajući bit Pariza, a i same Sonie Rykiel, blistavi grad unutar Grand Palaisa je poput svjetlucavog zabavnog parka za odrasle. Zbirke su bili prikazane na splavima koje su se pojavljivale iz kopije Arc de Triomphea, uz pariški Funfair kao pozadinu.

"Uvijek sam bila veliki fan Sonie Rykiel. Za mene je ona toliko ženstvena, i tako predivno dramatična, poput velike svjetlucave mašne na haljini. Ovo je ludo, nisam to očekivala. Izgleda kao mini karneval", kaže Kate Bosworth."Volim Soniu Rykiel, i volim suradnju s H & M-om. Sonia Rykiel je poput revolucije u modi. Ona kreira seksi odjeću, ali onu koja je vrlo moderna, cool i ženstvena. Ona je super pametna i super talentirana i ja joj se jako divim", kaže Jean Paul Gaultier.


Source