New York Fashion Week: Max Azria i gomila celebrytija

Cromoda
New York Fashion Week: Max Azria i gomila celebrytija


New York Fashion Week je i zvanično počeo. Prvog dana su nastupili Yigal Azrouel, Duckie Brown, Brian Reyes, Yeohlee, Perry Ellis, Erin Fetherston, koji nisu privukli neku naročitu pažnju novinara, što je bilo i očekivano.
Sve oči su bile uprte u reviju koju je imao BCBG by Max Azria. Gomilu celebrytija je, pak, najviše zanimala neobavezna revija pod nazivom Heart Truth's Red Dress Collection 2008. BCBG by Max Azria je prezentirao izrazito ženstvenu kolekciju, ali ipak u malo progresivnijem tonu u odnosu na njihovu prošlogodišnju liniju, koja je opasno koketirala s tradicijom. Max Azria je za jesen/zimu 2007/2008. godine očigledno odlučio malo eksperimentirati: zanimljive nijanse boja i smjeli krojevi su obilježje njegove linije za iduću fall sezonu. Moderne žene će se vjerovatno pronaći u sofisticiranoj kombinaciji boja i neupadljivih detalja koje su Maxa Azriju i učinile svjetski poznatim dizajnerom.

Kao što to i obično biva na prestižnim tjednima mode (New York, Pariz, London, Milano),  celebrytiji su, uz modele i dizajnere, ono što novinare najviše interesira. A zvijezda u New Yorku po pravilu ne manjka.

Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti neke od diva koje su se načičkale u front rowu njujorške modne piste. S lijeva nadesno: Sophia Bush (Iz One Tree Hill), pjevačica Joss Stone, urednica francuskog Voguea - Carine Roitfeld, te Ana Ortiz i Mary Lynn Rajskub.

 
Source