Nove ideje za nove frizure

Modahr
Nove ideje za nove frizure


Vrhunski talijanski frizerski stilisti Fabiola Boldrin, Alessio Vendrame i Michela Battiston gostovali su 18. i 19. studenog u salonu TRILAB hair style & beauty u trgovačkom centru Avenue Mall. 
Tih dana promijenili su izgled mnogim ženama željnim noviteta i promjene stylinga, prezentirali nove linije iz jesensko-zimske kolekcije nastale u Milanu i koristili Tecni.Art liniju play ball - profesionalne styling proizvode L’Oreal Professionnel za alternativni i kreativni styling kose.

Njhovom umijeću prepustile su se i mnoge poznate osobe koje su prisustvovale događanju: Antonija Šola, Aleksandra Grdić, Mia Šlogar, Ivana Ergić, Anita Dujić i Brankica Čonda te su sa velikim zanimanjem poslušale savjete stilista vezane uz boju, šišanje i styling njihove kose.

TRILAB hairstyle & beauty dio je poznatog ekskluzivnog talijanskog lanca frizerskih salona s područja sjeverne Italije. Prvi salon u Hrvatskoj otvoren je prije 5 godina, a prepoznatljivosti branda doprinijela je angažiranosti u realizaciji mnogih projekata kao i suradnja s brojnim časopisima. Zanimljivo je naglasiti kako se stručno osoblje redovito educira na akademiji u Italiji i prati svjetske trendove. Da je tome tako uvjerila se i vaša urednica koja je promijenila frizuru po uzoru na Posh Spice.

U galeriji fotografija pogledajte najnovije trendove koji nam stižu iz Italije!
 

 
 
 
 
 
 
 
 

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article