JACOBS FASHION SELECTION: Poklanjamo karte za reviju Zvonka Markovića

lepotaizdravlje.rs
JACOBS FASHION SELECTION: Poklanjamo karte za reviju Zvonka Markovića


Jacobs fashion selection nastavlja se sutra na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Svoje kolekcije za nastupajuće jesen i zimu predstaviće „St. George" i proslavljeni modni kreator Zvonko Marković za čiju reviju vam poklanjamo karte. 

ZVONKO MARKOVIĆ


Pozorišni ambijent pravo je mesto za legendu naše modne scene Zvonka Markovića, a kako će njegovi modeli izgledati ne dopustite da vam prepričavamo. Poklanjamo vam tri puta po dve karte za ovu modnu feštu. Sve što treba da uradite je da sutra (ponedeljak, 26. 10.), okrenete broj telefona 064 090 7533 i to u vremenu od 10:00 do 10:30 koliko će telefon biti uključen. Prvo troje imaće sreće da se sutra uveče odlično provedu sa svojim pratiocima! Karte ćete moćo da podignete u našoj redakciji.

 

 

ST. GEORGE: Kreator kolekcije Milica Mavrak

 

Kolekcija za jesen - zimu 2009/10. donosi paletu nesto tamnijih tonova kojima živost daju jarke boje koje su dozvoljene, ali umereno u kombinacijama, bez naglašene dominacije, a s ciljem da istaknu odevni predmet na kom se nalaze. Široki krojevi, umereni ili presečeni kaišem na struku kao i krojevi koji prate liniju tela, karakterišu žensku kolekciju. Haljine od štampane metraze i lagane vunene pletenine. Suknje od somota, sa dužinama koje sežu do santimetar ispod kolena ili maksi-dužine. Panatalone sa širokim nogavicama od kepera i somota.


Modeli za muškarce svedeni u kroju, tek sa ponekim paspulom ili štampanim detaljem, namenjeni za svakodnevne odevne kombinacije urbanog muškarca. Paleta boja dečije kolekcije nudi intenzivne, jasne boje, počevši od ciklama , ljubičaste, zelene I oranž za devojčice, do maslinasto zelene, bež i teget za dečake. Krojevi su prilagodjeni uzrastu kako bi se postigla što veća komocija i udobnost. Pletenine, uključujući asesoare, uradjene su od pamučnog i mekanog vunenog prediva. Od motiva zastupljeni žakard i prugice različite debljine I intenziteta.

 


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article