Tri tipa stylinga za pravi tulum

Budi.in
Tri tipa stylinga za pravi tulum


Bez obzira koji stil preferirate – klasiku, glamurozan ili trendi – odlazak na dobar tulum zahtijeva posebne pripreme. Kako biste se odjenuli u svom stilu, a ipak djelovali svečano pogledajte naša tri prijedloga za dobar party.1. Klasika
Sastavni dio klasičnog odijevanja je bijela košulja. Ona se može odlično prilagoditi i za party outfit. Naš prijedlog je odlična bijela košulja Mango uz veliku crnu mašnu koja košulji daje svečaniji dojam. Uz to odlično ide uska crna suknja koja će pratiti vašu liniju tijela i istaknuti ženstvene obline (L'Wren Scott). Styling ćete upotpuniti crnim cipelama na petu.


2. Diva
Obožavate igrati se s modom i pri tome u svakom izdanju izgledati glamurozno. Za vas su idealne haljine neobičnog izgleda zbog kojih ćete na tulumu plijeniti pozornost. Naš prijedlog je seksi crna haljina koja je sve samo ne obična (H&M). Diva izgled dodatno ćete naglasiti velikim crnim rukavicama koje su ove sezone itekako in. Crnu kombinaciju razbijete ultra trendi crvenim kratkim čizmama (Furla). Kao šlag na kraju tu je šljokičasta pismo torba (Miu Miu).


3. Trendi
Volite pratiti trendove i često eksperimentirate s modom – ona je za vas zanimljiva i kreativna igra. Vaš styling za party je priča za sebe – otkačen, ekstravagantan, ali ipak stilski usklađen. Mi predlažemo trenutno trendi karirani uzorak na vesti (Top Shop) koja pozornost plijeni svojom velikom mašnom. Uz to kombinirajte široke traperice. Neizostavni modni detalj svake trendi cure je crni šešir. Seksi štih ovoj odjevnoj kombinaciji dati ćete takozvanim oxfordicama (Marc Cain).

 


Source