Trendi reggel: Szabó Patrícia TOTHBORI-ban

Nyilas Dóra Young & Partners
Trendi reggel: Szabó Patrícia TOTHBORI-ban - divat - Tóth Bori - üzleti öltözék


Sajtóreggeli keretében, a Liszt Ferenc téren, modellek mutatták meg az újságíróknak Tóth Bori őszi/téli Business Look kollekciójának néhány darabját. A rendezvény háziasszonya Szabó Patrícia tetőtől talpig TOTHBORI-ban üdvözölte újra a ruhatárunkban a klasszikus női eleganciát.Egy nemzetközi pénzügyi befektető csoportnak köszönhetően egy teljesen új, a tervezőről elnevezett márkával tér vissza a piacra Tóth Bori divattervező, aki októberi nagybemutatójára készül. A tervező, az új kollekciót, a nagybemutatót és a nemzetközi beruházást övező intenzív médiaérdeklődésnek köszönhetően, ma délelőtt Budapesten újságíróknak mutatta meg őszi/téli kollekciójának néhány darabját.


Trendi reggel: Szabó Patrícia TOTHBORI-ban - divat - Tóth Bori - üzleti öltözékTrendi reggel: Szabó Patrícia TOTHBORI-ban - divat - Tóth Bori - üzleti öltözék

A rendezvény háziasszonya Szabó Patrícia, aki tetőtől talpig a fiatal magyar tervező darabjait viselte örömmel üdvözölte a magyar divatiparban a használati értékkel bíró, kényelmes, ám elegáns darabokat. „Végre valami hordható! Végre valami elegáns! Végre valami nekünk való!” – nyitotta meg a sajtórendezvényt a trendszakértő.


Trendi reggel: Szabó Patrícia TOTHBORI-ban - divat - Tóth Bori - üzleti öltözék

Szabó Patrícia és a business lookA tervezőnő aki elmondása szerint őszi/téli kollekciójával elsősorban a 30 év feletti üzletasszonyok divatját szeretné megalapozni. Azokét a nőkét, akik keményen dolgoznak egy többnyire férfiak által uralt világban. Az egyedi tervezésű, limitált darabszámú kollekció keretében, modellenként három-öt ruha kerül majd forgalomba 36-44-es méretben. 

Trendi reggel: Szabó Patrícia TOTHBORI-ban - divat - Tóth Bori - üzleti öltözék

Tóth BoriA TOTHBORI márkát 100 milliós beruházás keretében építi egy olasz óriáscég. Dr Becser Balázs, a beruházás hazai képviselője elmondta, hogy az olasz cég hosszú távú terveiben egy nemzetközi szalon-hálózat kialakítása szerepel. A kollekció csak saját márkaüzletekben lesz elérhető.

***

További információk
Nyilas Dóra
06 20 459 9626

Sajtótájékoztató fotói:
http://www.mulder.hu/work/tothbori/ (A fényképeket  Mudra László készítette)


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article