Haljine diva na Jacobs Fashion Selectionu

Mondo
Haljine diva na Jacobs Fashion Selectionu


Jubilarni 15. Jacobs Fashion Selection biće održan od 11. do 28.oktobra u Beogradu, na nekoliko atraktivnih lokacija.
Kristalna dvorana hotela Hyatt Regency, Dom omladine, Jugoslovensko dramsko pozorište, Pozorište Madlenianum, hotel Milenij u Opatiji biće mesta na kojima će se održavati modne revije domaćih i stranih kreatora, robnih marki i brendova.

Zvonko Marković, Milena Radović , Vasilije Kovačev, Sweet Years, Monsoon Accessorize, Passage, AMC, St George... samo su neki od učesnika koji će prikazati svoje najnovije kolekcije.

Manifestacija, koju organizuje modna agencija Select, biće zatvorena revijom na kojoj će umesto manekenki modnom pistom hodati poznate dame iz srpskog džet-seta, sveta filma, muzike, umetnosti...

Reč je o humanitarnoj aukciji koju organizuju Isidora Bjelica i internet portal za onlajn kupovinu
e-dućan. Akcija nosi naziv Diva Donation, a namenjena je ženama koje su u preiodu tranzicije, ali i vremena svetske ekonomske krize, ostale bez zaposlenja i stalnih izvora prihoda.

"Prvo će biti organizovana 'živa' aukcija u hotelu Admiral, gde će 40 diva pokazati svoje haljine koje će se potom naći na aukciji na sajtu e-dućan. Prihod od prodaje haljina namenjen je ženama koje su ostale bez posla. Kuriozitet akcije predstavlja činjenica da su dive bile zamoljene da odaberu haljine koje su nosile u bitnim trenucima za njihovu karijeru", rekla je Isidora Bjelica na konferenciji za novinare u sredu u Domu omladine.

Source