Adidias Originals u čast "60 godina pruga"

Budi.in
Adidias Originals u čast "60 godina pruga"


Legendarne tri pruge slave 60-tu godišnjicu, a povodom toga nova kolekcija jesen/zima reflektira raznolikost ovog branda. Osim standardne ponude klasičnih i omiljenih trenirki i sportske odjeće ljubitelji ove modne marke mogu očekivati i razne novitete.Slavljenje "60 godina pruga" se oslanja obožavani trademark sportske i pop kulture: 3 pruge. Ovosezonska odjeća i obuća se dotiče pruga na razne jedinstvene načine: leopardove pruge, pruge 'preko svega', te klasične 3 pruge, a sve te varijacije će učiniti 3 pruge jednostavno nemogućima za ne primjetiti. Kao dodatak, ekskluzivna mini-kolekcija specijalnih proizvoda inspiriranih prugama će biti dostupna u adidas Originals trgovinama diljem svijeta.

Kao brand  koji je izrazito povezan sa sportom, adidas Originals je ponosan na svoju bogatu paletu legendarnih proizvoda koji se našli svoj put preko sportskih terena do obične ulice, to su proizvodi koji su s  vremenom postali ikone stila i popularne kulture. Novi Five-Two-3 koncept prihvaća jako naslijeđe i donosi raznolikost i svježinu od 5 najvažnijih i najuspješnijih modela obuće i dva najpoznatija stila odjeće,a sve to sa karakteristične 3 pruge.Mali broj odjeće za svakodnevnu upotrebu ima takve autentične, duboke korijene ili istinsku povezanost s glazbom kao adidas .Kao veliki dio originalnog hip-hop stila adidas surađuje sa Def Jam-om u njihovoj 25-oj godini postojanja te nastoji stvoriti jedinstvenu kolaboraciju sa njima te nekima od njihovih uzvođača. Kolekcija se sastoji od obuća napravljene suradnjom obe tvrtke a temolji su joj Five-Two-3 kolekcija i stilovi odjeće kao kratke majice,gornji sportski dijelovi i majice sa kapuljačom na kojima se nalazi trolist logo kao i Def-Jam simbol ili neke legendarne grafike. Neki od suradnika u Def-Jam-u se Redman, Methodman, Ghostface i Young Jeezy, a cjelokupna suradnja je slučajno nastala dok Def-Jam slavi 25 godina postojanja.
Ova kolekcija je obavezna oprema za zaljubljenike u svakodnevnu odjeću koji slave hip-hop i originalnost. Vespa kolekcija, koja je počela kao nova muška podkolekcija u proljeće/ljeto 2009 nudi balansiranu profinjenost u vintage, casual i mobility looks, a sam asortiman se širi i na ženske modele obuće. Dva legendarna brenda u značajnoj kolaboraciji nude kolekciju koja neće biti privlačna samo vozačima skutera, nego svima. Svi stilovi nude obilježja Originals i Vespa stila, poigravaju se sa finim tkaninama i detaljima te predstavljaju 3-pruge na jedinstveni stilski način.Želeći pružiti kupcima kompletan zimski outfit, Originals kolekcija se jako dobro nosi  i sa najhladnijim mjesecima u godini. Zimska odjeća i obuća nude šminkerske i sportske izglede te predstavljaju izvrstan izbor za svakoga. Fuzija tehnologije i stila je savršeno reflektirana u specijalnoj tehnološki naprednoj liniji koja nudi proizvode sa dokazanom GORE-TEX® membranom.

Jesen/zima 2009 adidas Originals kolekcija dostupna je u adidas shopovima i trgovinama adidas partnera.


   


Source