Brad Pitt u modu uveo šešire, avijatorice i šalove

Brad Pitt u modu uveo šešire, avijatorice i šalove


Brad Pitt zasjeo je na listu najbolje odjevenih muškaraca na svijetu zahvaljujući sklonosti modnim dodacima. Kad nabaci šešir, svi ih nose. Kad stavi šal, šalovi postaju hit. Da ne govorimo o avijatoricama

Barack i Michelle Obama

'Brad Pitt izgleda dobro i odijeva se dobro. Postao je ikona stila kad je riječ o modnim dodacima. Što god on isfura, muškarci odmah prihvate', osvrnula se na listu najbolje odjevenih Amy Fine Collins iz Vanity Faira. Spomenimo da na ženskoj strani ove prestižne liste nije bilo mjesta za njegovu prelijepu suprugu Angelinu Jolie, s kojom odgaja šestero djece.

Modna lista koju je i ove godine objavio poznati magazin Vanity Fair, a sastavilo ju je preko 2.000 profesionalaca iz svijeta modne industrije, iznjedrila je još neka poznata lica.

Glumice Penelope Cruz i Anne Hathaway na listu najbolje odjevenih žena došle su po prvi put. Za Anne je Amy rekla: 'Ona je utjelovljenje glamurozne simpatične djevojke. Ona je lijepa i svježa, čista i mladenačka, a pomalo krhka u stilu Audrey Hepburn.'

Penelope je dobila pohvalu na račun toga što zna pokazati mnogo svoga tijela, a nikada ne ispadne vulgarna.

Michelle Obama, supruga američkog predsjednika Baracka Obame, dobila je najviše glasova modnih znalaca, i to sve od 1939. godine kada je ovakva lista prvi put objavljena. Uz nju je Carla Bruni-Sarkozy, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, proglašena najbolje odjevenom prvom damom.


Penelope Cruz
Natalia Vodianova


Catherine Deneuve

Amy je objasnila: 'Obje su mlade, u 40-ima, dobro izgledaju i cijeli svijet gleda.'

'Michelle je u modu vratila haljinu, svijet je pretvorila u modnu pistu, a da to čak nije ni namjeravala. Voli pokazivati ruke i noge, što je vrlo osvježavajuće. Ide visoko i ide nisko. Voli američke dizajnere, ali nije provincijalka. Ima dobar smisao za boje i krojeve. Njeguje jak, dosljedan i karakterističan izgled', komentirala je Amy Fine Collins.

Barack Obama je također zasjeo na listu, unatoč nedavnom priznanju da se odijeva staromodno. Amy je objasnila: 'Barack se dobro osjeća u svojoj koži. On se odijeva kao tradicionalni američki klasičar, ali je opušten. U tome je čar.'

Na listi su se, u raznim kategorijama, između ostalih našli i Alicia Keys, pjevačica i glumica, španjolska princeza Letizia, supruga katarskog šeika Mozah Bint Nasser Al-Misned, glumac Daniel Craig, model i glumica Catherine Deneuve, glumica Renee Zellweger, model Natalia Vodianova.

Carla Bruni i supruga katarskog šeika Mozah Bint Nasser Al-Misned


Add your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article