Maskara ili trepavice?

Moda.hr
Maskara ili trepavice?


Volumen vaših trepavica više nema ograničenja s novom Max Factor False Lash Effect Maskarom


U istraživanjima tržišta čak 86% žena izjavilo je kako bi željele da njihove trepavice izgledaju deblje, punije, dulje i tamnije. Isto tako polovica ispitivanih žena priznala je kako je isprobala umjetne trepavice, no njih čak 82% vratilo se maskarama koje trepavicama daju volumen. Zašto?

Spominjale su tri najčešća razloga: ili im je bilo previše komplicirano stavljati umjetne trepavice ili je to trajalo predugo ili su s njima izgledale izvještačeno. Stoga je Max Factor, šminka poznatih svjetskih šminkera, stvorila najnoviju False Lash Effect maskaru kojom se brzo i jednostavno može stvoriti efekt umjetnih trepavica.

Na samom predstavljanju novinarke su mogle birati žele li kao poklon kući ponijeti umjetne trepavice ili Max Factorovu novu maskaru. I na neviđeno, jer dotada ju još nismo mogle isprobati, više od 90% novinarki odabralo je upravo False Lash Effect maskaru. Zašto?

Vjerojatno iz istog razloga iz kojih se 82% ispitanih žena nakon eksperimentiranja s umjetnim trepavicama, vratilo maskari.

No što je prednost False Lash Effect maskare? Zamislite umjetne trepavice u tubi. False Lash Effect maskara nudi rješenje za sve one koji vole ili zavide učinku umjetnih trepavica, ali ne vole ili se čak boje stavljanja umjetnih trepavica i njihove visoke cijene.

Nova maskara predstavlja Max Factorovu najveću četkicu do sada, koja omogućuje nanošenje maskare od samog korijena do vrha trepavica, posebno naglašavajući svaku trepavicu.
Brand managerica Tamara Batorek s glumicom Olgom Pakalović
Zahvaljujući patentiranoj formuli za volumen Liquid Lash™ prilikom nanošenja maskara se ne suši brzo, pa ju je moguće nanijeti u više slojeva bez sljepljivanja ili stvaranja grudica.

"Ova maskara je stvarno pravi užitak. S njom znam da imam maskaru za volumen koja stvara efekt umjetnih trepavica i jednostavno se koristi", izjavila je Pat McGrath, Global Creative Design Direktor za Max Factor koja zna puno više od drugih o učinku glamuroznih očiju.

Ona je koristila False Lash Effect maskaru u backstagu na svjetskim modnim revijama, kreirajući poznatim svjetskim manekenkama prekrasne zavodljive i prirodno naglašene oči. Još kada znate kako Max Factor False Lash Effect maskara dostupna u tri boje - crna, crna/smeđa i plava, nema više opravdanja za tanke, rijetke i kratke trepavice.

Glumica Olga Pakalović među prvima je isprobala novu Max Factor maskaru

Source