Dečja garderoba po sniženim cenama

24sata
Dečja garderoba po sniženim cenama


Vodite računa o veličini ako kupujete stvari za narednu zimu..Sezonske rasprodaje nisu zaobišle prodavnice dečje garderobe, a trenutne cene niže su i do 70 odsto u odnosu na one od pre tri meseca. Zato je sada pravi trenutak da svoje mališane obradujete nekom novom krpicom.

IZBOR - Pre nego što krenete u šoping, razmislite šta je vašem detetu najpotrebnije i da li će taj komad garderobe moći da kombinuje sa onima koje već ima u ormaru.
Vodite računa o veličini ako kupujete stvari za narednu zimu, jer dete može da preraste ono što mu je sada taman. Imajte sluha i za detetove želje. Objasnite mu koliko ste para spremni da potrošite na njegovu garderobu i pustite ga da samo odabere ono što ćete kupiti. S obzirom na to da su u prodavnicama vikendom velike gužve, najbolje je da ih obiđete radnim danima pre podne.
Garderobu po sniženim i znatno povoljnijim cenama možete da nađete u prodavnicama Turbo Limač, Zara, No-no, Todor, Jana, Okaidi, Beba kids, ali i u hipermarketima Merkator, Idea i Pevec.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article