Hrvatska manekenka Nina Morić pokušala da se ubije pilulama

24sata
Hrvatska manekenka Nina Morić pokušala da se ubije pilulama


Navodno zbog neverstva muža...Nina Morić, manekenka koja se pojavila u spotu Rikija Martina, pokušala je da se ubije tako što je progutala preko 20 tableta za spavanje. Ona je odmah posle incidenta prebačena u bolnicu u Milanu gde su joj ispumpali želudac. Nina je trenutno van životne opasnosti. Nakon što je progutala tablete, počela je da oseća tegobe, pa je njen prijatelj, koji se u to vreme nalazio u kući, pozvao hitnu pomoć koja je Ninu odvela u bolnicu „Fatebenefratelli di Milano” gde su joj isprali želudac. Stanje joj se zatim poboljšalo i Nina je upućena na razgovor sa psihijatrom, tokom kojeg joj je praćeno zdravstveno stanje.
Mnogi se slažu da je pokušaj samoubistva kulminacija problema koje Nina ima dve godine.
Najviše briga zadavao joj je bivši suprug Fabricio Korona koji je nakon izlaska iz zatvora pokušavao da se pomiri sa njom.
Korona je uhapšen zbog ucena, iznuđivanja i reketiranja poznatih i slavnih Italijana, zbog čega se čak i Nina našla pred sudom, a ceo slučaj dobio ogromnu medijsku pažnju i čak dobio medijsko ime „Valletopoli”.
- Bilo je nesuglasica, ali sad imamo civilizovan odnos. Fabricio je otac mog deteta i to je uloga koju niko ne može da mu oduzme. U poslednje dve godine mi smo, kao i svaki bračni par, imali nesuglasica. Bilo je dana kada sam užasno patila zbog svega što se dogodilo, ali bila sam prisiljena da uzmem stvar u svoje ruke - rekla je Nina, ali se ubrzo nakon toga pomirila sa Fabriciom i počela da planira novo venčanje, sedam godina nakon prvog.
Iako je pre dva dana puštena iz bolnice, mediji ne prestaju da se bave razlozima zbog kojeg je Nina pokušala sebi da oduzme život. Mnoge italijanske novine objavile su da se Nina najverovatnije odlučila na ovaj korak zbog tračeva o Fabriciovom neverstvu, koji je uslikan u Francuskoj u zagrljaju manekenke iz Argentine Belen Rodrigez. Lekove koje je progutala su najobičnije tablete za spavanje, ali u tolikoj količini mogu da budu kobne. Hrvatica koja se pojavila u spotu Rikija Martina je nakon skandala „Valletopoli” pod budnim okom javnosti.

Ne veruje da joj je muž biseksualac? 
Nina Morić i Fabricio Korona imaju sina Karlosa (6), a pošto su se posle skandala i hapšenja razišli, italijanski mediji su spekulisali da ona čeka drugo dete, ali je ta vest ubrzo demantovana. Pored kriminalnog dosijea koji ima, za Koronu se priča i da je biseksualac, kao i da je Ninu varao na svakom koraku, u šta je ona odbijala da poveruje.


Source