Stižu dezodoransi za usporavanje rasta dlačica

Javno.com
Stižu dezodoransi za usporavanje rasta dlačica


Iako ne mogu zamijeniti žilet ili vosak, novi Dove dezodoransi osim usporavanja rasta dlačica sprečavaju iritaciju kože nakon brijanja


Nakon krema koji usporavaju rast dlačica logični niz nastavit će i dezodoransi koji će nakon brijanja usporavati rast dlačica, a novitet nam stiže iz Unilevera u obliku Dove dezodoransa i roll-ona, prenosi Daily Mail.

Iako ne mogu zamijeniti žilet ili vosak, novi Dove dezodoransi osim usporavanja rasta dlačica sprečavaju iritaciju kože nakon brijanja.

Kozmetička kompanija Unilever smatra da će novim proizvodima učvrstiti imidž koji njeguje ženske potrebe, a očekuje da će barem trećina njihovih korisnica prijeći na Dove proizvode.

Iz Unilevera, kažu da se razlika primjećuje već nakon četiri tjedna korištenja, a osim što će žene duži period imati glatki pazuh, dlačice će se moći lakše ukloniti.

- Istraživanja su pokazala da se nakon par tjedana uporabe znatno usporava rast dlačica, zahvaljujući posebnom kompleksu koji su naši ljudi razvijali tri godine -  kazala je Murray Bisschop iz Unilevera  za britanski The Grocer magazine.


Source