Cene ski-opreme na Sajmu snižene od 10 do 20 odsto

24sata
Cene ski-opreme na Sajmu snižene od 10 do 20 odsto


Osim na „Expo zimu“, skije možete kupiti u bolje snabdevenim sportskim prodavnicama...Međunarodni Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije „Ekspo zim” otvoren je juče u halama I i V Beogradskog sajma i trajaće do 7. decembra. Više od 120 izlagača predstavilo je opremu, odeću, galanteriju, zimske ski-centre regiona, a cene su niže do 20 odsto.

STAZE - Osim na „Expo zimu“, skije možete kupiti u bolje snabdevenim sportskim prodavnicama. Prodavcima kažite da li ste početnik ili iskusni skijaš jer će vam na osnovu toga preporučiti skije. Osim što su jeftiniji, početnički i modeli namenjeni skijašima sa slabijom kondicijom su lakši i savitljiviji. Takve skije pružaju skijanje sa najmanje napora. Preporuka je da odaberete skije čija visina seže do vašeg nosa.
Rekreativne skije (niži modeli) imaju najveći raspon i namenjene su onima koji imaju do 20 skijaških dana. Nešto su tvrđe od početničkih, skuplje su i pokazale su se boljim na ledu i mekom snegu.
Srednji rekreativni modeli namenjeni su skijašima koji imaju više od 25 aktivnih skijaških dana. Takvi modeli su tvrđi, stabilniji i kvalitetniji. Znalci koji imaju 35 do 50 aktivnih skijaških dana treba da kupe tvrde i veoma teške skije koje će im doneti stabilnost pri brzini.

Snoubord treba da vam bude do brade
Početnici u snoubordingu prvi put dasku treba da iznajme. Tek kada vide koja im odgovara, kupovina dolazi u obzir. Ne treba kupovati najskuplje daske jer ne znači da će one svakome odgovarati. Dužina daske treba da bude do brade ili ramena. Za vožnju po dubokom snegu birajte dužu i širu dasku, a za one koji žele da se oprobaju u fristajlu su kraće i uže daske. Bitno je da zadnji deo vezova za dasku bude od metala jer se plastični lako lome.

Cene snouborda i ski-opreme na Sajmu
Šta marka cena
Čizme (muške) head 10.000
Čizme (ženske) head 18.000
Snoubord rosingol 4.900
Ski-odelo colmar 70.200
Jakna brugi 2.900
Pantalone brugi 4.000
*Cene su u dinarima

Cena skija u dinarima na Sajmu
Šta marka kategorija koliko
Skije (ženske) nordica početna 22.990
Skije(muške) nordica iskusni 66.890
Skije (ženske) nordica srednja 28.000
Skije (dečje) nordica početna 7.000-9.000


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article