Zenstveno i elegantno

Press
Zenstveno i elegantno


Na 13. Jakobs fešn selekšnu najnoviju kolekciju prikazao makedonski kreator Nenad Sekirarski

Oda ženskom telu i lepoti... Zbog toga što kreira izuzetno glamurozne večernje haljine, Nenada Sekirarskog zovu i makedonski Zvonko Marković

Pretposlednjeg dana 13. Jakobs fešn selekšna u „Porše beo severu" prikazana je samo jedna revija. Modni poklonici mogli su da uživaju u prikazivanju najnovije kolekcije Nenada Sekirarskog, jednog od najboljih makedonskih dizajnera.

Ovaj kreator prepoznatljivog stila, koji je u svetu mode prisutan od 1993. godine, prikazao je veoma nosivu kolekciju, koja se lako uklapa u nove tendencije, ali i lični modni stil svake žene. Ovaj dizajner, koji svoje kolekcije u okviru Fešn selekšna prikazuje od 2005. godine, posebnu pažnju posvećuje ručnoj doradi svakog modela, koja daje specifičan šarm svakom komadu odeće koji je kreirao.

Nenad Sekirarski kroz svoje modele istražuje nove, a ipak suptilne forme, koje će istaći energiju i duh nove žene, a opet ne izbegavajući njenu potrebu da bude pre svega žena, a tako je bilo i na predstavljanju ove kolekcije. Sekirarski je u modnim krugovima poznat kao makedonski Zvonko Marković, jer kreira izuzetno glamurozne večernje haljine.

Inače, danas se završava 13. Jakobs fešn selekšn, u organizaciji modne agencije „Selekt", koji će predstavljanjem svoje nove kolekcije svečano zatvoriti kreatorka Suzana Perić. Za dve nedelje, koliko je trajala ova modna manifestacija, svoje kolekcije prikazalo je tridesetak dizajnera, modnih kuća i brendova. Tradicionalno, „Selekt" je organizovao i Kids fešn dej, na kome su prikazani noviteti za najmlađe, kao i Travel fešn dej, u okviru kojeg je ova modna agencija vodila novinare na Bled.
Source