Glamur za kraj

Press
Glamur za kraj


Revijom kreatorke Suzane Perić u Pozorištu na Terazijama završen 13. Jakobs fešn selekšn

Poslednjeg dana modne manifestacije Jakobs fešn selekšn u ponedeljak uveče je u Pozorištu na Terazijama svoje modele predstavila kreatorka Suzana Perić. Kolekcija „Lejdilajk" predstavlja svojevrstan omaž filmskim divama 20. i 21. veka.

Stari glamur u kombinaciji sa najnovijim tendencijama i individualnim stilom Suzane Perić predstavlja kolekciju koja će zadovoljiti sve ljubitelje mode. Za hladne dane namenjeni su kratki kaputići do kolena u jarkim bojama, kao što su zelena, ljubičasta ili crvena. Veoma atraktivno izgledaju i kratke jaknice ukrašene krznom.

Specijalna gošća... Duška Jovanić u modelu Suzane Perić

Tu su i prugasta muška odela izrađena od najkvalitetnijih materijala u kombinaciji sa seksi belim košuljama. Onima koje ipak vole ženstvenije modele namenjene su bauš haljinice i suknje, kao i trendi plisirane suknje.
Suzana Perić ostala je verna svom prepoznatljivom stilu, tako da kolekcije i dalje čine glamurozne haljine i ekskluzivne venčanice. U kolekciji „Lejdilajk" one su u novom izdanju, sa volanima, modernim mašnama ili u neo-hipi stilu.
Specijalan gost revije bila je Duška Jovanić, urednica uniseks magazina „Fejm", koja se na pisti našla u ulozi manekenke, dok je Ana Bekuta pesmom otvorila i zatvorila reviju.
Od javnih ličnosti reviji su prisustvovali: Neda Ukraden, Nina Badrić, Romana, Elena Karić, Suzana Mančić, Sanja Đorđević, Branka Pujić, Iva Štrljić, Biljana Ristić, Nikola Lazetić i Milica Milša i Žarko Jokanović.


Source