Lepota ulicne mode

Press
Lepota ulicne mode


Poznata domaća modna kuća „Sent Džordž" predstavila kolekciju za svakodnevne prilike, upotpunjenu i modelima za najmlađe

Trinaestog dana manifestacije Jakobs fešn selekšn, u subotu, u pozorištu „Madlenijanum" predstavio se naš poznati brend „Sent Džordž" kolekcijom za jesen/zimu 2008/09. godine.

slika

Modna kuća „Sent Džordž" u poslednje dve sezone u potpunosti se posvetila takozvanoj uličnoj modi, nosivoj u svakodnevnim prilikama.

Modeli su izrađeni od kvalitetnih, pretežno prirodnih materijala, a haljine koje su obeležile prethodnu sezonu u „Sent Džordžu" nezaobilazne su i u novoj kolekciji. Tanke lepršave haljine od uglavnom pamučnih materijala upotpunjene su kolekcijom pletenih vunenih haljina, u kojima mogu da se dočekaju i najhladniji zimski dani.

Asesoari su zaštitni znak kojim se ova modna marka ponosi i radi na proširenju asortimana. Pored kapa, šalova i rukavica od trikotaže, ove sezone predstavili su i kolekciju asesoara izrađenu od vodootpornog dorađenog kašmira, čiji je autor novi član kreatorskog tima „Sent Džordža" Dejana Ivanišević.

„Sent Džordž" je predstavio i liniju za najmlađe. Obučeni u ove modele, u „Madlenijanumu" je nastupio i Dečji hor Radio-televizije Srbije, što je izazvalo ovacije publike.

Najnoviju kolekciju „Sent Džordža" krasi dizajnerski pečat vrhunskih kreatora Sonje Krstić i Vladimira Stojanovića, kao i svežeg kreativnog duha mladih, još neafirmisanih dizajnera punih novih ideja.

Reviji su prisustvovale brojne javne ličnosti, pa su se u publici mogli videti i Borka Vučić, Milica Milša, Žarko Jokanović, Margit Savović, Neda Ukraden i drugi.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article