Oktobar u znaku mode

Press
Oktobar u znaku mode


Zvonko Marković i Milena Radović u „Hajatu" otvorili 13. Jakobs fešn selekšnKreacije Zvonka Markovića

Modna manifestacija 13. Jakobs fešn selekšn, u organizaciji agencije „Selekt", svečano je počela u ponedeljak, revijama koje su održane u hotelu „Hajat". Tokom dve nedelje, koliko traje manifestacija, svoju kreativnost predstaviće najpoznatiji domaći kreatori, kao i robne marke.

Čast da prvi prikaže modele i otvori najveći modni događaj u Srbiji imao je Zvonko Marković. On je prikazao retrospektivu svog desetogodišnjeg rada na modnoj sceni i time simbolično obeležio ovaj jubilej.

Kreacije Zvonka Markovića

U protekloj deceniji Zvonko Marković postao je poznato kreatorsko ime i iza sebe ima više od 100 revija, a dobitnik je i brojnih prestižnih modnih nagrada. Prepoznatljiv je po kožnim odelima, kao i glamuroznim haljinama.

Zvonkovoj reviji prisustvovali su Ceca Ražnatović, Neda Ukraden, Suzana Mančić, Rada Manojlović, Branka Pujić, Danijela Vranić, Saša Vidić, Ašok Murti, Milica Milša i Žarko Jokanović, Mari Mari, Doktor Filgud, Zorica Šujica...

Kreacije Milene Radović

Prve večeri Jakobs fešn vika novu kolekciju prikazala je i dizajnerka Milena Radović. Ona je dala predlog savremenoj ženi kako da prođe kroz dan i noć uživajući u svakom trenutku, obavijena samo najfinijim tkaninama kao što su svila, saten i vuna. Boje koje dominiraju su braon, zelena, ljubičasta, siva, bordo i neizbežne crna i bela. Milenini modeli namenjeni su dinamičnoj, a opet romantičnoj, nežnoj i šik dami, koja će pomoću garderobe izraziti sebe, biti jedinstvena i uvek primećena.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article