Pun kofer mode

Press
Pun kofer mode


Treće večeri 13. Jakobs fešn selekšna predstavili su se brendovi „Sorbino", „Lakosta", „Trusardi", „Samsonajt" i domaći kreator Saša MilojkovićNa prestižnoj modnoj manifestaciji, 13. Jakobs fešn selekšnu, u sredu uveče održane su čak četiri revije. Modnim poklonicima predstavili su se brendovi „Samsonajt", „Lakosta", „Trusardi"i „Sorbino", kao i domaći kreator Saša Milojković.
 
 

KREACIJA Saše Milojkovića
 

Pasionirani putnici su videli najnoviji program brendiranih „samsonajt" kofera za sezonu jesen/zima, a u okviru iste revije kroz dopadljiv performans predstavljena je kolekcija modne i poslovne galanterije „Lakosta" za sezonu proleće/leto 2009.
Potom su, u okviru druge revije, kreatora Saše Milojkovića, scenom prodefilovale manekenke u luksuznim toaletama. Sašine najnovije haljine će se bez sumnje uskoro naći u ormarima Danice Drašković, Verice Rakočević i Elene Karić, budući da su one iz prvog reda pomno posmatrale radove kreatora koji je poslednjih godina radio u Rusiji, i koji se nedavno vratio u Beograd u nameri da u srpskoj prestonici otvori šou-rum.

 

"Trusardi"

 

Poslastica za modne poslenike bila je treća revija. Italijanski brend „Trusardi", jedan od vodećih u svetu, prvi put je u Srbiji predstavljen na modnoj reviji, a publika je mogla da vidi skupocene odevne predmete za nju i njega, ali i cipele, tašne i naočare. U „Trusardi doživljaju" uživali su princeza Katarina Karađorđević i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji je poznat po tome da dolazi kada revije već počnu kako bi izbegao gužvu i pažnju medija.

 
s
„Samsonajt"

 

Modno veče zatvorila je revija „Sorbino", takođe italijanskog brenda. Po šest momaka smenjivalo se na sceni, a bili su obučeni po poslednjim modnim diktatima ove kuće, kombinujući kežual i krajnje elegantan stil.
 

Source