Veliki brat na modnoj pisti

D. Farkaš 24sata
Veliki brat na modnoj pisti


Troje poznatih ukućana Mimi, Slađa i Petar, pozvani su da promovišu kreacije poznate italijanske kuće u okviru „Jakobs Fešn Selekšn”...Bivši učesnici drugog serijala VIP Velikog brata - Petar i Slađa, i pobednica Mirjana Đurović Mimi, sinoć su u hotelu Hajat predstavili modele brenda „Ovijese”.

Troje poznatih ukućana Mimi, Slađa i Petar, pozvani su da promovišu kreacije poznate italijanske kuće u okviru „Jakobs Fešn Selekšn”.
Učesnike rijaliti šoua zatekli smo u bekstejdžu kako se spremaju za reviju. Pobednicu Mimi opkolio je veliki broj fotografa, a ona im je pozirala sa zadovoljstvom. Crnogorska „barbika” je za „24 sata” rekla da nikako nema tremu, pogotovo zbog iskustva u Kući.
- Tamo su kamere bile konstatno uključene i zbog tog nemam tremu nimalo. Ovaj put ću modele samo nositi, ali se nadam da ću za sledeći Fešn Selekšn dobiti poziv organizatora kako bih mogla da predstavim svoje kreacije – rekla je Mimi.
Maneken Petar Perović Peca već je uveliko bio spreman za reviju, a pored ovog nastupa, tvrdi da je dobio još ponuda, ali je odbio da govori o njima dok ne bude siguran.
- Pre nego što sam ušao u Kuću, potpisao sam ugovor na dve godine da radim u Londonu, pa zbog toga teško da ću uspeti da izađem u susret svima koji žele da me angažuju. – rekao je Peca.
Najraspevanija ukućanka, simpatična Slađa, do samog izlaska na pistu sedela je dok joj je frizerka korigovala kosu. Nije krila dobro raspoloženje zbog revije na kojoj nastupa.
- Kreacije su odlične i vesele, baš mi se sviđaju. Dobila sam mnoge ponude da radim ovde u Beogradu, čak i kao voditelj, ali još ne znam šta ću da prihvatim - rekla je Slađa.
Reviju je otvorio Petar, koji je dobio aplauz od mnogobrojne publike, a naravno poslednja, kao šlag na torti, izašla je Mimi u odevena u crno-belu kombinaciju, a Peca i Slađa su je poneli na rukama. 

U publici Kaja, Anastazija i Era
Mnogobrojnu publiku u Hajatu činile su javne ličnosti, među kojima su bili bivši ukućani. Pored Ere Ojdanića, u prvom redu su sedele pevačica Kaja i manekenka Anastazija, kojima je Slađa sa piste poslala poljubac. Na sinoćnoj reviji nisu zapaženi ni Bićko, ni Zorica Marković i Milić, a pogotovo nije bilo repera Skaj Viklera i Ajs Nigrutina.

Mimi će biti gost kod Slađe u Sarajevu
Kako nam je Slađa otkrila, postoji velika mogućnost da pobednica Mimi poseti Sarajevo već u sredu, da bi gostovala na otvaranju „Nedjelje mode”. „Pozvala sam je da bude gost moje agencije i verujem da će doći” rekla je Slađa.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article