Počela Nedelja mode u Njujorku

24sata
Počela Nedelja mode u Njujorku


Sudeći prema novim kolekcijama, sledeće jeseni i zime glavni hit biće ženske noge, to jest izuzetno kratke mini suknje... 
Čuveni šatori u Brajant parku koji se svake godine specijalno postavljaju zbog Nedelje mode u Njujorku već su ugostili modele koji su prošetali kolekciju jesen - zima 2008/2009. Revije su održali „Rock&Republic”, „Lacoste” i „BCBG Max Azria”, a do 8. febrara najnovije kolekcije predstaviće i Oskar de la Renta, Dajan fon Furstenberg, Zek Posen i trenutno omiljeni novajlija u modnoj industriji Bil Blas.
Sudeći prema novim kolekcijama, sledeće jeseni i zime glavni hit biće ženske noge, to jest izuzetno kratke mini suknje. Takav trend podržali su „Lakost”, „Maks Zakarija” i „Erin Feterson”. Mini suknje se na nov način kombinuju s mat čarapama i baletankama, što je dobra vest za sve dame koje su umorne od vrtoglavih štikli. Od poznatih koji su sedeli u prvim redovima na njujorškoj Nedelji mode, viđene su Niki Hilton i pevačica Džos Stoun, a samu manifestaciju otvorila je revija crvenih haljina.

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article