Vaša mala banja u kući ili kućni spa

Sweetspa
Vaša mala banja u kući ili kućni spa


Sada i vi svakoga dana možete imati spa tretmane u svom kupatilu.Iscrpljeni ste od celodnevnih obaveza? Neophodna Vam je relaksacija ali nemate dovoljno vremena za odlazak u wellness centar? Ne brinite zbog toga! Od sada možete imati spa oazu u sopstvenom domu. Voda i vazduh objedinjenji u kupki punoj mehuruća, obogaćenoj sa aromatičnim uljima, pomoći će Vam da se odmorite od svakodnevnih napora i problema. Ugradnjom Hidromasažera SG-2000 home spa svako kupatilo može da se pretvori u svojevrsni wellnes. Spa tretmani: hidromasaža, aromaterapija i ozonoterapija su jako bitne za održavanje fizičkog al ii psihičkog zdravlja a to je ono što SG-2000 u mogućnosti da vam ponudi.
 

 
Hidromasažer SG-2000 je najnoviji vid kućne banje ili popularnije kućnog spa, konstruisan za jednostavnu upotrebu u svakom kupatilu koje poseduje klasičnu kadu. Namenjen osobama koje žele da sačuvaju lepotu i zdravlje, ublaže neke od zdravstvenih tegoba koje imaju i onima koji žele da podignu kvalitet svog život. Hidromasažer SG-2000 je jedinstven proizvod koji radi na bazi prirodnih elemenata:
  • ozona
  • ultrasoničnih talasa
  • infracrvenih zraka

Pod pritiskom vazduha koji izlazi iz Hidromasažera SG-2000 brzinom od 46 l/s, sudara se veliki broj molekula kiseonika i stvara se čist ozon kao u prirodi i emituju se negativni joni koji čine vazduh svežim i blagotvornim za organizam.Ovo oslobađanje ozona u vazduhu i kupki, izaziva ćelijsku aktivnost i poboljšava sposobnost tela da iskoristi kiseonik.


U podlozi hidromasažera nalaze se vulkanske čestice koje na prirodan način emituju daleke infracrvene zrake(talasnih dužina od 6-14 mikrona), koji su blagotvorni za ljudski organizam. Oni magnetizuju i omekšavaju vodu čime se postiže bolji kontakt vode sa kožom.poboljšavaju metabolizam i cirkulaciju.


Pri sudarima više od milion mehurica u sekundi emituju se prirodni ultrasonicni talasi koji proizvode 10-15000 mikropodrhtaja u sekundi sa masažnom snagom od 1,5 kg/cm2 čime se svi delovi tela istovremeno i kontinuirano masiraju.Postiže se potpuna masaža tela, dubinsko čišćenje kože, unutrašnje zagrevanje, mršavljenje i oblikovanje tela.


Hidromasažer SG-2000 je veoma jednostavan i komforan za upotrebu i montiranje. Može se koristiti u svim kadama. Lako je prenosiv . Lagan je i malih dimenzija:
  • glavni deo - (D x S x V - 38 x 28 x 24 cm)
  • dimenzije emitujuće podloge -(D x Š - 86.5 x 29 cm)
  • težina – 7kg.
Snaga ovog aparata je 500W. Aparat ima jednogodišnju garanciju i doživotno servisiranje
 

Moya aroma ulja i soli su vrhunskog kvaliteta. Prirodna, 100 % esencijalna ulja, bez veštačkih boja, emulgatora i bez alkohola, proizvedena u Nemačkoj samo u svrhe hidroterapije.

LAVANDA

Tretira nesanicu, relaksira CNS, poboljšava varenje, redukuje visoki krvni pritisak

KAMILICA

Štiti i leči kožu, tretira kožne alergije, čisti i dezinfikuje pore

EUKALIPTUS

Pomaže kod nazeba , kašlja i gripa, pomaže zaceljivanju rana

RUZMARIN

Poboljšava cirkulaciju i metabolizam, oslobađa od migrene i napetosti, snižava krvni pritisak

KLEKA

Oslobađa od bola u mišićima, tretira otoke i edeme

BOR

Umiruje bolove u kostima i neuralgije

KOŠENA TRAVA

Umiruje artritis i reumu


Ekstrahovana iz mineralnog sloja na dubini od 100m, kristalizovana sa 40% biljne esencije, sadrži prirodne minerale kao što su Mg, K, Ca, Br, Na, Zn, S, Cl.Koncentracija ovih minerala je 3-5 puta vecća nego u morskoj vodi.

MELISSA

Opušta i poboljšava kvalitet sna, umiruje, neguje i obnavlja elastičnost kože

MORSKA TRAVA

Snabdeva kožu neophodnim mineralima, stimuliše cirkulaciju i opušta mišiće, zateže kožu.Ima antibakterijska dejstva.

LIMUN

Čisti, steriliše, obnavlja i zateže kožu.
 

 

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article