Badgley Mischka - večernje haljine

Covermagazin
Badgley Mischka - večernje haljine


Badgley Mischka je američka modna marka dizajnerskog dvojca Mark Badgley i James Mischka. Njih dvojica su 1988 lansirali ovu marku koja odiše elegancijom i glamurom.  
 
Upravo zbog toga su iznimno prihvaćeni među zvijezdama koje se vrlo često pojavljuju u njihovim kreacijama na crvenom tepihu.

Badley Mischka su dizajnirali i haljinu za drugo vjenčanje Kristin Davis – Charlotte u seriji Seks i grad, kao i za vjenčanje Eve Longorie.

 

  Nakon velikog uspjeha kolekcija večernjih haljina od 2004. ovaj dizajnerski dvojac počeo je kreirati i casual odjeću.
Badgley Mischka stil je jednostavan, jasnih linija, ali elegantan i glamurozan. Samo jedan detalj čini razliku – kažu Mark Badgley i James Mischka, dizajneri koji stoje iza modne marke Badgley Mischka, najpoznatije po kreacijama za crvene tepihe.Cijeli asortiman se proizvodi od vrhunskih materijala, uz posvećivanje velike pažnje kvaliteti izrade. Nakon uspjeha glamuroznih kolekcija, 1993. pokrenuta je modna linija za vjenčanja koja je vrlo brzo postala iznimno popularna.

  

Eva Longoria u vjenčanici Badgley Mischka


Tek od 2004. ovaj dizajnerski dvojac počeo je kreirati i casual odjeću.

Odjeću s ovom markom nose mnoge zvijezde među kojima je i Oprah Winfrey, a za novu reklamnu kampanju jesen/zima 2007/08 glavni model je „kućanica“ Teri Hatcher. Već su surađivali sa Sharone Stone i Mary-Kate i Ashley Olsen.

 

Teri Hatcher u reklamnoj kampanji Badgley Mischka

 


 

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article